Over ECOlicht.net

Anton van Weert is het gezicht achter ECOlicht.net, een groothandel en importeur van lichtbronnen en armaturen. Vanuit zijn thuisbasis in Someren reist Anton heel Nederland door om zijn klanten van mooie verlichting te voorzien. ECOlicht.net verzorgt zowel bedrijfs- als particuliere verlichting.

Op locatie

ECOlicht.net heeft dan ook geen fysieke winkel. Alles gebeurt op locatie, zodat Anton de ruimtes met eigen ogen kan bekijken en hier een passend verlichtingsplan voor kan maken. Met veel enthousiasme, gedrevenheid, positiviteit en een bus bepakt met een breed scala aan demo producten gaat hij graag nieuwe projecten aan. 


Ontstaan

Anton heeft na zijn opleiding tot elektro-installatietechnicus, vele jaren als elektrotechnisch projectleider gewerkt. Gedurende deze jaren kwam hij vaak in aanraking met de installatie van verlichting. Toen hij de Dam in Amsterdam en de Sint-Janskathedraal in Den Bosch opnieuw in het licht mocht zetten kwam hij erachter dat kleine aanpassingen in de belichting grote veranderingen teweeg kunnen brengen. De passie was geboren. Inmiddels 12,5 jaar geleden besloot hij dan ook om zijn eigen zaak te beginnen, ECOlicht.net.


Het team

Het vaste team bestaat uit Anton en zijn echtgenote, die de administratie verzorgt. Daarnaast heeft Anton een heel aantal goede zzp’ers om zich heen verzameld, op wie hij kan rekenen wanneer de opdrachten om meer handen vragen. ECOlicht.net biedt pasklare oplossingen, wat inhoudt dat de juiste spullen worden geleverd om het vooraf gemaakte verlichtingsplan te kunnen realiseren. Veel klanten kiezen ervoor om de installatie zelf te doen maar niet iedereen is hier even kundig in. Voor die klanten biedt ECOlicht.net een installatieservice aan.


Projecten

Het klantenbestand is breed, met name in de bedrijfsverlichting is Anton erg actief. Maar ook winkelcentra, restaurants, de industrie en zelfs huizen van particulieren worden verlicht dankzij ECOlicht.net. Bij ECOlicht.net staat kwalitatief maatwerk hoog in het vaandel. Anton werkt dan ook met vaste leveranciers en geeft goede garantievoorwaarden om de duurzaamheid van zijn projecten te waarborgen. 

Het is Antons passie om zijn klanten van pasklare verlichtingsoplossingen te voorzien, of het nu gaat om bedrijfs- of particuliere verlichting. Mooie producten maken en mooie diensten leveren, waar zowel Ecolicht.net als de klant blij van worden, is zijn missie. Zo heeft ECOlicht.net bijvoorbeeld gevangenissen voorzien van verlichting waar niets in verstopt kan worden en alle panden bij een groot bedrijf in duikboten in het licht mogen zetten.

'Iedereen kan een lampje leveren maar wij haken niet af wanneer het even moeilijk wordt. Als iets er niet is en er is een markt voor, dan laten we het gewoon maken!’